Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Ny fortellerforestilling: Moses drømmeren

18. september 18:00 - 20:00

Septembermøtet består av en ny fortellerforestilling av Helga Samset og Jonas Kilmork Vemøy. Mange vil huske de fantastiske forstillingene Josef og den som brødrene Jakob og Esau. Denne gangen handler det om Moses og vi får være med på urpremieren av forestillingen Moses drømmeren.

Fortellingen om Moses er jødenes mest sentrale fortelling og en nøkkel for kristne og muslimer over hele verden. Den bærer håpet i seg om et bedre sted. Når undertrykkelsen blir for brutal er flukt en nødvendighet. Hvordan kan vi forstå denne dramatiske historien i dag?
Forteller Helga Samset og musiker Jonas Kilmork Vemøy skaper stor fortellerkunst sammen. Visjonen er å bygge bro – mellom religioner og mellom mennesker med ulik bakgrunn.
Forestillingen er støttet av Drammen kirkeforum, Drammen kirkeforum og Den kulturelle skolesekken i Akershus og Drammen Sacred music festival.
Om du vil er du velkommen til suppe kl. 17.00
Det blir en åpen samtale om det vi har hørt etter forestillingen.
Fortelling og manus: Helga Samset
Trompet og musikk: Jonas Kilmork Vemøy
Helga Samset er en av Norges mest erfarne fortellere. Hun har sitt hovedvirke i Den kulturelle skolesekken, har gitt ut tre bøker, leser inn lydbøker og er en yndet kursholder og regissør for andre fortellere.
Jonas Kilmork Vemøy er trompetist og komponist som har markert seg på musikkscenen i inn- og utland, tidligere med det kritikerroste jazz/pop bandet Pixel, nå med jazz-trioen Maridalen. I tillegg til å medvirke på ulike plateutgivelser er han på veien med artister som Marthe Wang og Helene Bøksle.

Detaljer

Dato:
18. september
Tid
18:00 - 20:00
Hjemmeside:
https://www.drammensacred.no/program/moses-drommeren/

Sted

Strømsø kirke
Tordenskioldsgate 58a
Drammen, 3044 Norge
+ Google-kart